BOEK
Er is een boek verschenen waarin Doctor Pieter zijn ontwikkeling als schilder beschrijft in relatie tot zijn familiegeschiedenis. Naast afbeeldingen van eigen werk is er ook een serie schilderijen van zijn helden afgebeeld.
Download hier het boek in PDF formaat. Hieronder een aantal pagina's uit het boek: 

Boek Doctor Pieter in PDF formaathttps://www.dropbox.com/s/2zvebiyec0ejozk/Goedemorgen%20Doctor%20Pieter.pdfhttps://www.dropbox.com/s/2zvebiyec0ejozk/Goedemorgen%20Doctor%20Pieter.pdfhttps://www.dropbox.com/s/2zvebiyec0ejozk/Goedemorgen%20Doctor%20Pieter.pdf
https://www.dropbox.com/s/2zvebiyec0ejozk/Goedemorgen%20Doctor%20Pieter.pdfhttps://www.dropbox.com/s/2zvebiyec0ejozk/Goedemorgen%20Doctor%20Pieter.pdf
https://www.dropbox.com/s/2zvebiyec0ejozk/Goedemorgen%20Doctor%20Pieter.pdfDownload het boekHet boek is tevens te verkrijgen in: 
  • Cothen: Sigarenmagazijn 't Vosje Willem Alexanderweg 21 3945 CH Cothen
  • Doorn: De Waal Kunstschilderartikelen Dorpsstraat 61 3941 JL Doorn
  • Wijk bij Duurstede: Omlijst Peperstraat 32 3961 AT Wijk bij Duurstede


INTERVIEW
Een leuk en informatief interview met Doctor Pieter in de Weekkrant De Wijkse Courant.


INTERVIEW
Een interview in de lokale krant 't Groentje waarin Doctor Pieter vertelt over zijn artistieke ontwikkelingen en de komende expositie 'Muziek en Feest'. U kunt het volledige interview ook op de website (p. 4) van 't Groentje terugvinden.


INTERVIEW
Een interview met Doctor Pieter in de lokale krant 't Groentje, naar aanleiding van zijn eerste expositie in april, 2013. Of lees het interview op de website (p. 26) van 't Groentje.