KUNST AAN DE LEK GALERIE EN BEELDENTUIN 
EXPOSITIESEIZOEN 2014
Deze zomermaanden is Doctor Pieter's werk te bezichtigen in de prachtige galerie en beeldentuin Kunst aan de Lek. Er zullen zes landschapsschilderijen met als thema het Kromme Rijngebied en de Lek komen te hangen. Kijk voor meer informatie op de website van de galerie.

EXPOSITIE PINCET EN PENCEEL
Doctor Pieter zal van 31 mei t/m 29 augustus deelnemen aan de jaarlijkse expositie van Pincet & Penseel in het Diakonessenhuis, op de locatie in Utrecht (Bosboomstraat 1 3582 KE Utrecht). De schilderijen Oude smederij Tarperon, Cafe de Veldpoort en Celliste (vooraanzicht) zullen tentoongesteld worden. Kijk voor meer informatie over de exacte locaties en de openingstijden op de website van Pincet en Penceel. U bent van harte welkom om het werk van Doctor Pieter en de andere deelnemers te komen bekijken.

EXPOSITIE 'MUZIEK EN FEEST' 
Het eerste weekend van april is er weer een grote expositie van het nieuwste werk van Doctor Pieter. De expositie wordt gehouden in de Raadzaal in Cothen. Op zaterdag 5 april en zondag 6 april, van 11.00 tot 17.00 uur, bent u van harte welkom om het nieuwe werk van Doctor Pieter te komen bezichtigen. 'GOEDEMORGEN, DOCTOR PIETER’
Met deze ochtendgroet ontwaakt de kunstschilder Pieter Jaspers na een dertig jaar lange slaap. Dr. P.J.Th.M. Jaspers Orthopedisch chirurg heeft zijn witte doktersjas definitief verruild voor een schildersvoorschoot.

Expositie in de Raadzaal


CULTUREEL RONDJE
Iedere eerste zondag van de maand is werk van Doctor Pieter te zien in het kader van het cultureel rondje van Wijk bij Duurstede op de Brink 1 in Cothen. Voor meer informatie kunt u kijken op 
www.cultureelrondje.nl


PERMANENTE EXPOSITIE OP AFSPRAAK
Schilderijen van Doctor Pieter en glaskunst van Irma Jaspers van Dijk zijn verder te bewonderen en te kopen op de Brink 1, 3945 BE Cothen. We hebben geen galerie aan huis maar een zogenaamd ‘gesloten huis‘ waarin een permanente expositie uitsluitend op afspraak is te zien. We streven er naar die afspraken te bundelen op zaterdagen.